ONZE BIEREN
Gordon Finest Copper Gordon Finest Silver Gordon Finest Red Gordon Finest Gold Gordon Finest Platinum Gordon Finest Carbon
Classics
Gordon Finest Chrome Gordon Finest Titanium Gordon Finest Xenon
Trends
Gordon Xplosion Red Fruit Gordon Xplosion Gin Spices Gordon Revolucion Xplosion Gordon Revolucion Xplosion Bottle Gordon Xplosion Honey Whisky
Explosives
Gordon Revolucion Xplosion Bottle
Gordon Revolucion Xplosion Bottle

Nieuw! Rechtstreeks leven op een originele manier is een revolutie mogelijk gemaakt dankzij dit nieuw bier van de reeks « Gordon ». We voelen het komen op een aangename manier door een gefruite neus van limoen, die zich verspreid vanaf de openingsklik van het blik. Meteen snuiven we de typische aroma’s van deze groenige citrusvruchten die gaandeweg andere gecombineerde en heerlijke sensaties loslaten, die gebonden zijn aan dit zo gewaardeerd tropisch fruit.

De « Revolucion » ontploft helemaal wanneer de tequila ten tonele verschijnt, een beetje zoals de grote winnaar, maar even verdraagzaam voor een conventionele voortzetting van meer traditionele bestanddelen, geenszins de aanwezigheid uitsluitend van een absolute bescheiden bitterheid, dank zij een fluweelzachte hopping. Het is een beetje alsof de « XPLOSION REVOLUCION » zijn gekleurd smakelijk tapijt ontrolt met alle eergevoel. Dit bier wordt gewaardeerd in alle seizoenen, dorstlessend bij warm weer en opfleurend door de warme kostbaarheid van zijn smaken in het geval het weerbericht eerder fris zou blijken. Het is een echt geluk op zich, de genoegens van de smaak oproepend, verheugd dat U er nu van kunt genieten.

Het bezit een ontknoping die niet verveelt, en in het geval van een « Revolucion », is dit eerder geruststellend. Dit is wat het zo dicht bij U brengt en U niet meer dan een slok verlaat. Dit bier is gemaakt om U de betekenis van het echte leven aan te reiken als een oprechte ode aan de vreugde. Ziehier, een recept dat U zal blijven verbazen bij elke staatsgreep ongeacht de stemming van het paleis!

  • Alcoholpercentage: 9%
  • Kleur: Blond
  • Gisting: Laag
  • Land van de verkoop: België, Italië, Frankrijk, Finest Shop
  • Type: Strong Flavoured Bier
  • Temperatuur: 4° - 6°
  • Formaat: 33cl