tequila
Gordon Finest Copper Gordon Finest Silver Gordon Finest Red Gordon Finest Gold Gordon Finest Platinum Gordon Finest Carbon
Gordon Xplosion Red Fruit Gordon Xplosion Gin Spices Gordon Revolucion Xplosion Tequila Gordon Revolucion Xplosion Bottle Gordon Xplosion Honey Whisky
Arrow left 1740a223a13a847540c80af8c28fc7109717973ee7a4e25e920f2d25dfe52807
Arrow right 83c3a7c02c6b825caacee84e74cf6df6e3502d3fb771886bf7b7c3bbc48e3b72
MEET GORDON

De Gordon Finest Beers staan voor verleidingskracht en overredingskracht in één. Het assortiment dankt zijn naam aan de Gordon-clan, die zijn sporen naliet in de geschiedenis. Met name Adam Gordon onderscheidde zich in de 13e eeuw aan de zijden van de heilige Lodewijk. Enkele jaren later ontving deze onversaagde Anglo-Normandiër uit handen van Koning Robert I, "The Bruce” en vader van de Schotse onafhankelijkheid, een landgoed gelegen in Aberdeenshire.

Als eerbetoon aan deze clan, een van de belangrijkste en beroemdste ter wereld, ontwikkelen John Martin en zijn afstammeling Anthony R. Martin al sinds het begin van de 20e eeuw de exclusieve recepten voor de Gordon Finest Beers.

De Schotse origine en het hoge alcoholgehalte verlenen deze bieren een zachte smaak, maar tegelijkertijd ook een explosief karakter. De nobele distel (embleem van herkomst) en de tartan (blazoen van de clan) maken van Gordon® een iconisch merk. Om op elke consumptietrend te kunnen inspelen, is het assortiment verkrijgbaar in verschillende verpakkingen en veroverde Gordon® zijn plaats in de zeer gesloten kring van sterke bieren.

MANIFESTO

Welkom bij GORDON

De reclamewereld probeert ons een levensstijl op te dringen. Ons te doen geloven dat we de perfecte look kunnen hebben, superslim zijn en 380 dagen per jaar zelfvertrouwen uitstralen. Dat we ’s morgens bij het ontbijt aan extreme sporten moeten doen. Dat picknicken in het park met een labrador o zo cool is. Dat de haren van al onze vrienden perfect in de plooi liggen. Dat een broek te kort moet zijn om goed te zitten. Dat onze huid ’s morgens een dagcrème en ’s avonds een nachtcrème nodig heeft. Dat we elke ochtend wakker moeten worden met een onnozele glimlach op ons gezicht. Dat afwassen een ultieme belevenis en een natuuryoghurt eten een geweldig avontuur is.

Zo’n leven is een illusie. In tegenstelling tot de voorgaande generaties weet u dat. En u hebt gelijk.

Gordon verkoopt bier. Geen onzin.

Waarom zouden we veranderen? Waarom zouden we ons anders voordoen? Wij gaan in tegen al wie probeert onze keuzes te sturen. Wij zeggen nee. Wij maken onze eigen regels. Creëren onze eigen wereld. Een wereld vol licht, innovatie, vriendschap en emotie. Een wereld waarin vrijheid, creativiteit en soms ook absolute idiotie de vrije loop krijgen. Een wereld die openstaat voor culturen en ontmoetingen en liefhebbers van bier en water samenbrengt. Welkom in deze Nieuwe Wereld.

Gordon. Nothing to prove.

New Tequila
Discover the new Gordon Tequila

De « Revolucion » ontploft helemaal wanneer de tequila ten tonele verschijnt, een beetje zoals de grote winnaar, maar even verdraagzaam voor een conventionele voortzetting van meer traditionele bestanddelen, geenszins de aanwezigheid uitsluitend van een absolute bescheiden bitterheid, dank zij een fluweelzachte hopping. Het is een beetje alsof de « XPLOSION REVOLUCION » zijn gekleurd smakelijk tapijt ontrolt met alle eergevoel. Dit bier wordt gewaardeerd in alle seizoenen, dorstlessend bij warm weer en opfleurend door de warme kostbaarheid van zijn smaken in het geval het weerbericht eerder fris zou blijken. Het is een echt geluk op zich, de genoegens van de smaak oproepend, verheugd dat U er nu van kunt genieten.

Het bezit een ontknoping die niet verveelt, en in het geval van een « Revolucion », is dit eerder geruststellend. Dit is wat het zo dicht bij U brengt en U niet meer dan een slok verlaat. Dit bier is gemaakt om U de betekenis van het echte leven aan te reiken als een oprechte ode aan de vreugde. Ziehier, een recept dat U zal blijven verbazen bij elke staatsgreep ongeacht de stemming van het paleis!

« VIVA LA REVOLUCION ! ». « Exclusief te verkrijgen bij Delhaize en Finestshop.be »

Gordon Tequila
Finestshop.be
Finestshop.be

Get to The Finest Shop to acquire Gordon’s finest beers and get them delivered straight to your door.